☎️ Centrála Šaľa + ESHOP: +421 917 955 557 (Po-Pia: 8:30-17:00) ✉️ E-mail: info@betalov.sk
Pre zobrazenie zbraní a streliva sa prosím
prihláste.

Clausen Game Calls - Vábničky zaručujúce úspech!

Vyrobené v NÓRSKU!

            Svetoznámy poľovník, autor poľovníckych filmov a v neposlednom rade výrobca unikátnych vábničiek na srnce a líšky – Kristoffer Clausen prichádza s revolučnou vábničkou „Clausen Roedeer Contact“.     

            Jednoduchá, hlasná a viacúčelová vábnička Cantact sadne naozaj každému. Iba do nej fúkate. Je to membránová vábnička prioritne napodobňujúca hlas rujnej srny. Tomu srnce neodolajú počas srnčej ruje, keďže sú ale zvedavé a teritoriálne, prídu sa na tento známy zvuk určite pozrieť počas celej srnčej sezóny (16.5.-31.9.). Jednoduchým fúknutím do tenšieho konca vábničky vylúdite hneď na prvú identický zvuk rujnej srny. Pomocou modulácie zvuku dlaňou viete napodobniť aj srnča.

       Okrem tejto skvelej novinky nájdete v predajniach a na e-shope BETALOVu aj klasické jazýčkové srnčie vábničky od Kristoffera Clausena, kde pomocou gumičiek nastavíte výšku požadovaného hlasu (čím hrubší, tým staršia srna) a fúknutím vylúdite zvuk. Existuje v dvoch prevedeniach – „Roedeer Call“ a „Roedeer Call PRO“´. Prevedenie PRO má dva konce, čiže si môžete dopredu nastaviť dva rôzne zvuky, pomocou ktorých budete vábiť srnca. Podľa správania sa srnca vydedukujete, na ktorý predpripravený hlas reaguje lepšie a už len ďalej pokračujete v jeho vábení.

            Clausen Roeadeer Contact má oproti štandardným vábničkám ešte jednu výhodu. Pomocou fúkania do hrubšieho konca (z druhej strany membrány) viete napodobniť piskot hlodavcov a tým privábiť líšky a iné predátory, čiže Contact je skvelá investícia, kde v cene jednej vábničky máte dve rôzne využitia.


            Marek Augustín                  @slovak_hunter

Súvisiace produkty