☎️ Centrála Šaľa + ESHOP: +421 917 955 557 (Po-Pia: 8:30-17:00) ✉️ E-mail: info@betalov.sk
Pre zobrazenie zbraní a streliva sa prosím
prihláste.

Zameriavač PARD NV008S 940nm (deň/noc)

Už sme zvyknutí, že technológia nočných videní a termovízií sa dynamicky vyvíja, nikto však nečakal, že za takúto cenu!

        Novinka PARD NV008S prináša najnovšie technológie, ale v starých cenách. Bezkonkurenčne najnižšia cena vo svojej (aj o stupeň vyššej) triede. V marci 2022 prichádza na trh tento zameriavač hneď v niekoľkých variantoch: jeden základný model s možnosťou výberu 850nm a 940nm bez prísvitu a model LRF (s diaľkomerom do 1200m) s prísvitmi 850nm alebo 940nm. Ak ste skúsenejší, nemusím vysvetľovať, že 940nm prísvit je voľným okom neviditeľný, či pre človeka, alebo aj pre zver. Toto je prvá novinka, ktorú veľmi vítam, pretože k predchádzajúcemu modelu bol prísvit iba 850nm a keď ste chceli byť neviditeľní, museli ste dokúpiť prísvit a tak sa cena zameriavača často až zdvojnásobila. Takisto má S-ková novinka aj modernejší, citlivejší čip na spracovanie obrazu čomu ešte pomáha nový „PARD VLEA“ algoritmus, aby vám obraz nezaostával a nesekal. 

            Moje subjektívne hodnotenie pri prvom pohľade cez S-ko bolo veľmi pozitívne. Tak čistý a jasný obraz dosahujú v dnešnej dobe prístroje za 1.200€ a viac, my sa bavíme o PARD NV008S, ktorý v základe stojí 697€. 

            Z hľadiska hardware-u došlo k menším ale veľmi potešujúcim zmenám. Ako prvú si všimnete krytku šošovky, ktorá doteraz mnohým používateľom chýbala, alebo si ju museli dokupovať. Druhá super vychytávka je sklopná páčka na ostriacom krúžku zameriavača (jednoduchšie ovládanie ostrenia obrazu). Takisto si výrobcovia dali záležať na tlačidlách, sú úplne tiché a presne na prste cítite, kedy ste ich stlačili. Poteší aj zmena krytky na napájanie a vkladanie SD karty, pretože ju viete jednoducho chytiť do prstov a otvoriť. 

            Balenie obsahuje to, čo doteraz: kábel na napájanie, Li-ion batériu 18650, montáž na weaver a vrecúško. Vo všeobecnosti je to naozaj posun v pred na vysokej úrovni za neuveriteľne nízku cenu. Vrelo odporúčam prísť do predajni BETALOV, aby ste si ho pozreli osobne. 


            Marek Augustín                  @slovak_hunter

Súvisiace produkty